Handledare

På denna sida hittar du en lista över psykosyntesterapeuter som också är verksamma som handledare. Här finns för närvarande kontaktuppgifter till handledare som gått sin handledareutbildning på PsykosyntesAkademin eller via Psykosyntesföreningens fortbildning. Vid behov kan listan komma att kompletteras med handledare som har annan utbildning.

Vill du veta mer om någon av personerna på listan, gå in på deras presentationssida eller kontakta dem direkt.

Är du intresserad av att finnas med på handledarlistan? Maila ditt namn, vilken handledarutbildning du har gått och när, samt kontaktuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Lägg gärna in en mening eller två i texten på din individuella presentationssida om att du arbetar som handledare. Då blir du även sökbar vid fritextsökning på hemsidan.

Handledare

Utbildade av Psykosyntesföreningen eller Psykosyntesakademin

Livia Frischer

Handledning av individer och grupper