Rum hyrs ut eller önskas hyra

Letar du lokal eller har du rum att hyra ut? Här kan du som är medlem i Psykosyntesföreningen annonsera gratis. Skriv kortfattat och e-posta texten till föreningen  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Behandlingsrum uthyres vid Redbergsplatsen, Göteborg.

Rum på 15 kvm uthyres i liten lugn och trivsam praktik. Rummet är tillgängligt tisdagar och onsdagar och uthyres på månadsbasis. Du har tillgång till pentry, toalett och mindre väntrum.

Ev kan närmare förutsättningar diskuteras med intresserad.

Camilla Witt, dipl psykosyntesterapeut

* * * *

Rum att hyra på Sturegatan, Stockholm

Vi på idrottsskadegruppen på Sturegatan 32 i Stockholm söker en psykoksyntes-terapeut till vårat team. Det viktigaste är att du är en glad och driftig person som älskar det du gör.

Idag är vi 7 personer i lokalen. Vi är leg.naprapater och kiropraktorer samt massörer. I hyran ingår kaffe, bredband, el mm.

Rummet är ca 6kvm och ligger högst upp i fastigheten. Är du intresserad eller har en bekant som du tror kan vara intresserad så tveka inte att inboxa mig.

* * * *