Rum hyrs ut eller önskas hyra

Letar du lokal eller har du rum att hyra ut? Här kan du som är medlem i Psykosyntesföreningen annonsera gratis. Skriv kortfattat och e-posta texten till föreningen  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Behandlingsrum uthyres vid Redbergsplatsen, Göteborg.

Rum på 15 kvm uthyres i liten lugn och trivsam praktik. Rummet kan hyras på heltid eller del av vecka, dock minst 2 dgr. Du har tillgång till pentry, toalett och mindre väntrum. I lokalen kommer också att finnas möjlighet att hyra ett grupprum på 20 kvm för kursverksamhet.

Närmare förutsättningar diskuteras med intresserad.

Camilla Witt, dipl psykosyntesterapeut

* * * *

Rum att hyra på Sturegatan, Stockholm

Vi på idrottsskadegruppen på Sturegatan 32 i Stockholm söker en psykoksyntes-terapeut till vårat team. Det viktigaste är att du är en glad och driftig person som älskar det du gör.

Idag är vi 7 personer i lokalen. Vi är leg.naprapater och kiropraktorer samt massörer. I hyran ingår kaffe, bredband, el mm.

Rummet är ca 6kvm och ligger högst upp i fastigheten. Är du intresserad eller har en bekant som du tror kan vara intresserad så tveka inte att inboxa mig.

* * * *