Cecilia Angelin

Stöd vid förändring

Ibland kör livet fast - det kan vara en livskris,en skilsmässa,dödsfall, en svår arbetssituation eller att energin och glädjen tar slut och vägen framåt inte är självklar längre.

Tillsammans utforskar vi din väg vidare, ser vad som hindrar dig från att leva din fulla potential!

Jag möter dig i enskild samtalsterapi, eller er båda i parterapi, alternativt i relationsterapi, för dig och din vän, familjemedlemmar eller kollegor med behov av att kommunicera på ett meningsfullt och konstruktivt sätt.

Jag är utbildad handledare genom Psykosyntesföreningen och tar emot dig som arbetar med människor i handledning för att utveckla och stödja dig och ditt arbete.

Jag arbetar heltid med samtalsterapi och som lärare i personlig utveckling.

Välkommen att ta kontakt med mig och boka ett första möte.

Jag tar emot på Lilla Kärralundsgatan 15 a i Göteborg.

Cecilia Angelin

Om Mig