Livia Frischer

Livia Frischer


Livia FrischerDipl. psykosyntesterapeut, psykosynteslärare, psykosynteshandledare, coach och
Movement-Medicine
utövare


I also work in English Under 22 år som Psykosyntesterapeut och Psykosynteslärare har jag väglett ett hundratals människor från olika länder genom livsavgörande processer till ett mer meningsfullt liv.


Jag bemästrar  Psykosyntest, Mytologens Visdom och utövar Movement-Medicine (rörelse meditation)I 1991 grundade jag med några kollegor den Svenska Psykosyntes Institutet, som senare blev Psykosyntes Institutet i Göteborg. Jag diplomerades 1994 som psykosyntesterapeut och utbildat mig till psykosynteslärare i 4 år till.


Har jobbat många år som terapeut i Göteborg och som psykosynteslärare i Europa: Sverige, Norge, Holland och Italien.I mitt arbete integrerar jag min breda yrkeserfarenhet som psykosyntesterapeut, psykosynteslärare, skapare av självutveckling utbildningsprogrammen, coach, och Movement-Medicine utövare.Förutom den traditionella psykosyntesterapin erbjuder Jag ett nytt och spännande sätt att utveckla sig genom LiberateyourLIfe - ett exklusivt individuellt anpassad självutvecklingsprogram. 


Som din terapeut möter jag dig med djup empati och erbjuder dig verktyg för att utforska och förstå de svårigheter du kämpar med. Vi kommer att tillsammans hitta väg till den starkaste helande kraften i ditt psyke – själens närvaro. Den kommer att hjälpa din befrielse från begränsande psykologiska mönster, dina ’inre fängelser’, samt bidra med djupt läkande och ny livsgivande självkänsla. Du ska fa möjlighet att upptäcka och frigöra potentialen inom dig.Min mottagning ligger i centrala stan ATLANTIS WELLNESS - Hälsa och Friskvård
Karl Gustavsgatan 21 B


 


                               


-

Om Mig

Kontaktinformation

Efternamn
Frischer
Förnamn
Livia
Adress
Antilopgatan 7
Postnr
43138
Ort
Mölndal
Mobil
0707-698021
E-post (
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Verksam i dessa län/orter
Göteborg

Medlemsinformation

Utbildning
Psykosyntes Institutet
Diplomerad år
1994
Terapeut
Diplomerad terapeut
Kön
Kvinna