Medlemsregistret och terapeutsök stängt

Sedan slutet på 2018 pågår en omläggning av vårt medlemsregister och våra medlemssidor till ett nytt medlemssystem hos Föreningshuset.

Under tiden som flytt av uppgifter sker till det nya medlemsregistret kommer det nuvarande medlemsregistret att vara stängt för ändringar, och vi hanterar istället detta manuellt via e-post.

Även funktionen för terapeutsök kommer att flyttas och är därför också stängd.

Ändringar av kontakt- eller medlemsuppgifter i medlemsregistret skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

//Styrelsen

Nyhetsbrev december 2018

Nyhetsbrevet för december 2018 kan läsas här: Nyhetsbrev Psykosyntesföreningen november 2018.

Välkommen till ”Min Syntes” med Ingela Nyström

Kom och lyssna på Ingela Nyström, psykosyntesterapeut, som berättar i december mörkret om sagan, myten och symbolmålning i det terapeutiska rummet.

Tid: Måndag den 3/12 kl. 16-17:30.

Plats: Psykosyntes Institutet i Sverige AB, Engelbrektsgatan 7B, 5 trappor (ingen hiss).

OBS! Psykosyntes Institutet i Sverige AB och Psykosyntes Föreningen bjuder på glögg och gemenskap från kl. 18.

Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag och fin kväll med glögg och gemenskap.

Workshop 29-30 mars 2019 med Kenneth Sørensen

För psykosyntesterapeuter, psykosyntescoacher och psykosynteskonsulter.

Se bilaga här: Workshop 29-30 mars 2019 med Kenneth Sørensen

Följ oss i Sociala medier

På sidan Psykosyntesföreningen- Information om psykosyntes och personlig utveckling lägger vi ut information och tips om event och kurser över hela landet med psykosyntestouch. Här kan du som har ett sådant arrangemang/event lägga upp det. Gilla sidan så hjälps vi åt att sprida psykosyntesarrangemang. Länk:https://www.facebook.com/psykosyntesforeningen.se/

www.instagram.com/psykosyntesforeningen

FACEBOOK: NÄTVERK FÖR MEDLEMMAR
För dig som är medlem i Psykosyntesföreningen finns sidan Psykosyntesföreningen som fungerar som ett dagligt aktivt nätverk med snabb respons för dig som är verksam inom psykosyntes. Det är ett nätverk kollegor emellan där du kan lägga ut och ta del av, evenemang, förfrågningar, tankar och information ur ett psykosyntesperspektiv. Här lägger även Psykosyntesföreningen ut sina medlemsevent.

Länk: https://www.facebook.com/groups/108073215921414/

Infoblad om psykosyntes

Ladda ned och läs vårt infoblad om psykosyntes här: Broschyr för klienter